Webdesign © axelrik@telenet.be
Laatste aanpassing
07/09/2013

Oosterzele, 27.8.2013


Beste leden,

Nog een paar dagen, en de jullie toegewenste welverdiende, lange, zonnige en hartverwar-mende zomervakantie is voorbij… Nog een paar dagen, en weer boterhammetjes smeren voor de kindjes, ze naar school voeren – en terug gaan halen…

Maar ook nog een paar dagen, en op 3 september geven we de opslag voor ons Nieuw Badmintonseizoen!

Het lidgeld blijft onveranderd op 70 euro en je kan dit storten op onze rekening n° BE38 7370 0654 0772, p/a Stekelbaarsstraat 39 te Oosterzele met vermelding van je naam. Zoals ieder jaar is de inschrijving pas definitief na het versturen van het ingevulde formulier ‘lid worden’ dat je vindt op onze website en waarmee we jouw gegevens up to date houden. Op de website vind je tevens de foto’s van onze geslaagde receptie op het einde van vorig seizoen.

Ook dit jaar blijven we ons beperken tot maximaal 90 leden om jullie allen voldoende kans te geven om te kunnen spelen, wees er dus op tijd bij.

De lessenreeks voor beginners met onze eigen lesgever gaat door wekelijks door vanaf 5/11 tot en met 10/12 van 20.00 u tot 21.00 u. De inschrijvingslijst (maximaal 14 deelnemers) zal tijdig uitgehangen worden op het prikbord in de zaal.

Ons inmiddels al vijfde recreantentornooi gaat door op 13 oktober 2013. De flyer hiervan vind je als bijlage aan de brief. Wie de vorige jaren meespeelde of kwam kijken, weet dat het goed was. Speel dit jaar dus gerust terug mee. Je wordt steeds ingedeeld in een poule met gelijkwaardige tegenstanders voor een optimaal spelplezier. Het kan wel zijn dat je tegenover een onbekend duo komt te staan omdat ook andere clubs mogen inschrijven. Maar we spelen voor het plezier, en belonen je deelname en inzet die dag zeker met een prijs!

Ook wie niet meespeelt maar wil komen kijken is heel welkom, en je kan in de cafetaria altijd terecht voor een drank en een hapje.

Tot speels en sportieve groeten,


Het bestuur.